Τι έδειξε η τελευταία σοβαρή έρευνα για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε την έρευνα ΕΔΩ αλλά και την έκθεση για τους θανάτους του 2018 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ΕΔΩ

Πάρα πολύ δύσκολη η κατανόηση της φιλοσοφίας των εμβολίων, της στατιστικής, των πιθανοτήτων και όλων των άλλων όταν πρόκειται για την υγεία μας. 

Λόγω της δυσκολίας αυτής είναι ιδιαίτερη αυξημένη η ανάπτυξη συνωμοσιολογικών σεναρίων.  

Τα εμβόλια έχουν σώσει τον πλανήτη πολλές φορές και θα τον σώσουν ακόμα και άλλες. 

Στα δύσκολα του κορονοϊού είχα γράψει ότι η στατιστική είναι δύσκολη ως προς την κατανόηση και είχα κάνει κάποια παραδείγματα. Ένα θα μεταφέρω. 

Αν κάποιος εμβολίαζε 10.000.000 Έλληνες με ένα ψεύτικο ακίνδυνο εμβόλιο, με φυσιολογικό ορό παράδειγμα, θα είχαμε θανάτους και παρενέργειες. Από ψυχολογικό φόβο για τα εμβόλια αλλά και θα χρεώναμε σε αυτά και ότι άλλο θα γίνονταν έτσι και αλλιώς. 

Θα πάρουμε παράδειγμα το έτος 2018. Από καρδιακά νοσήματα πέθαναν 30.000. 

Ας υποθέσουμε ότι από αυτές τις 30.000 μόνο το 1% πέθανε ακαριαία από έμφραγμα. 

Το 1% είναι 300 άτομα. Εμβολιάστηκαν λοιπόν με το ψεύτικο εμβόλιο και αυτά τα 300 άτομα μαζί με τα 10.000.000.

Αυτοί οι 300 θα πέθαιναν έτσι και αλλιώς διάσπαρτα στις 365 μέρες του χρόνου. Αν γίνονταν ο εμβολιασμός διάσπαρτα μέσα στο 2018 θα είχαμε το εξής αξιοσημείωτο. 

Σχεδόν κάθε μέρα θα είχαμε και έναν θάνατο από την παραπάνω αιτία. Πιστεύω ότι αποκλείεται να μην τύχει την ημέρα που έτσι και αλλιώς θα πέθαινε κάποιος από αυτή την αιτία να μην ήταν την ίδια ημέρα και ο εμβολιασμός του ή την προηγούμενη ή μέχρι 3-4 μέρες πίσω; 

Είναι σίγουρο ότι οι γνωστοί του θα το απέδιδαν στο εμβόλιο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να δεχτεί ότι έκανε κάποιος ένα εμβόλιο σήμερα ή εχθές και δεν έφταιγε αυτό για το έμφραγμα. 

Και μιλάμε μόνο για τους ακαριαίους θανάτους. Φανταστείτε ότι και υπόλοιποι 29.700 που πέθαναν από καρδιακό νόσημα, όχι ακαριαία, ότι την στιγμή που θα ένιωσαν άσχημα και θα μπήκαν στο νοσοκομείο, κάποιες χιλιάδες ή και μόνο εκατοντάδες θα τύχαινε εκείνη η μέρα με την ημέρα που θα εμβολιάζονταν. 

Αν κληρώσεις μια ημέρα για τον καθένα για το πότε θα πήγαινε έτσι και αλλιώς στο νοσοκομείο από τις 365 ημέρες του χρόνου και άλλη μια κλήρωση για το πότε θα έκλεινε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο και το επαναλάμβανες για κάθε έναν από τους 30.000 που πέθαναν από καρδιακά νοσήματα είναι σίγουρο ότι σε αρκετές περιπτώσεις θα τύχαινε να είναι η ίδια μέρα. 

Φανταστείτε επίσης ότι αυτή η κλήρωση δεν θα γίνει μόνο για αυτούς που πέθαναν από καρδιακά αλλά για όλες τις άλλες χιλιάδες που πέθαναν από άλλες αιτίες που έτσι και αλλιώς θα πέθαιναν. 

Πολλές λοιπόν περιπτώσεις θα υπάρξουν που την ίδια μέρα που ήταν να εισαχθούν στο νοσοκομείο ή να πεθάνουν ακαριαία από διάφορες αιτίες θα συν έπεφταν την ίδια μέρα ή 2-3 πίσω με το ραντεβού τους για το ψεύτικο αθώο εμβόλιο. 

Μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η τυχαία παρενέργεια που συν έπεσε με την ημέρα του εμβολίου. Θα ενισχυθεί πολύ διότι παραπάνω μιλήσαμε μόνο για τους θανάτους. Αν προσθέσουμε και οτιδήποτε μικρό ήταν έτσι και αλλιώς να συμβεί σε έναν άτομο μέσα στο 2018 θα βγει ένα τεράστιο νούμερο. 

Αυτό το τεράστιο νούμερο είναι σίγουρο ότι θα βγάλει άλλο ένα μεγάλο νούμερο περιπτώσεων που αυτό που θα τους συμβεί, θα συμβεί την ίδια ημέρα που θα έκαναν και το εμβόλιο και, λάθος, θα το χρέωναν στο εμβόλιο. 

Φανταστείτε λοιπόν ότι θα υπήρχαν χιλιάδες περιπτώσεις που θα σε συν έπεφταν με την ημέρα του εμβολιασμού και ενώ δεν θα έπρεπε, ο κόσμος θα τις χρεώσει στο εμβόλιο. Φανταστείτε ότι αυτό ήταν ένα αθώο εμβόλιο. Αν τώρα ήταν ένα πραγματικό εμβόλιο θα είχε χρεωθεί όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, λάθος, αλλά και το ποσοστό που όντως θα ήταν από παρενέργειες από το εμβόλιο. 

Μπορούμε να δούμε πόσο χαοτικό είναι να καταλάβει μια υπηρεσία αν η παρενέργεια ήταν από το εμβόλιο ή όχι.

Το να συν πέσει μια άσχημη κατάσταση που έτσι και αλλιώς θα εμφανιζόταν με την ημέρα του εμβολιασμού δεν είναι καθόλου παράξενο όταν μιλάμε για 10.000.000. 

Από την άλλη βέβαια αυτή η λογική αντίδραση του κόσμου, δεν γίνεται όλοι να κατανοούν την στατιστική, κάνει καλό και αυτή. Φανταστείτε να μην υπήρχαν αντιδράσεις, να μην υπήρχαν καχυποψίες από τον κόσμο, ακόμα και να μην υπήρχαν συνωμοσιολογίες. 

Καλό κάνουν και αυτά διότι αλίμονο να είχαν εντελώς το ελεύθερο, και χωρίς καμιά υποψία, αντίδραση οι φαρμακοβιομηχανίες και να έκαναν ότι ήθελαν. 

Αλλά γενικά το θέμα είναι πάρα πολύ σύνθετο για το αν έχουν ή δεν έχουν ευθύνες τα εμβόλια. Πολύ σύνθετο.  


Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας