Ακόμα ενός πανεπιστημίου οι τίτλοι σπουδών(όλοι) διαθέσιμοι ηλεκτρονικά. Δείτε πώς:

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει ΛΟΑΤΚΙ και ποιους περιγράφει πάτα εδώ.

 

Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

Οι Ελληνες στην αρχαιότητα, όλη την περίοδο δηλαδή πριν την βίαιη επιβολή του χριστιανισμού με την δύναμη των κατακτητών Ρωμαίων, ήταν απίστευτα, σε σύγκριση και πέρα από κάθε σημερινή δυνατότητα κατανόησης, υπέρ ελευθερωμένοι στον Έρωτα. 

Υπήρχε ερωτική συνεύρεση μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών, δεν ήταν φυσικά κάτι σαν κοινωνικό στάνταρ αλλά γινόταν, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να προσδιορίσουν το οτιδήποτε. Ήταν άνδρας παρέμενε άνδρας. Ήταν γυναίκα παρέμενε γυναίκα. 

Δυστυχώς μετά που ο μονοθεισμός επέβαλε ως μέτρο ηθικής το πόσο η μη ερωτικός ήσουν όλα στράβωσαν. 

Μάλιστα συνεχίζουν να στραβώνουν και καθώς υποτίθεται ελευθερωνόμαστε από αυτόν και τις ηθικές αντιλήψεις του. 

Μπορούμε να προσέξουμε σήμερα ότι ελάχιστες κινήσεις γίνονται για την ελευθερία στον έρωτα. Οι περισσότερες γίνονται για το δικαίωμα καταχώρισης στην κοινωνία διάφορων ταμπελών και κατηγοριών ατόμων.  

Γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη για ταμπέλες ή της τόσο έντονης παράξενης εμφάνισης, ένδυσης;

Θα τολμήσω να γράψω ότι οι πρόγονοι μας, ως πολύ πιο ερωτικά απελευθερωμένοι από εμάς, θα γελούσαν για την σημερινή κατάσταση και τους υποτιθέμενους αγωνιστές της ελευθερίας στον έρωτα αλλά από την άλλη, να μην ξεχνάμε, ότι και τις ατομικές ελευθερίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι ίδιοι τα πρόσφεραν στην ανθρωπότητα μέσω της Αναγέννησης του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη και την μερική ήττα του Χριστιανικού μεσαίωνα. 

Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα σήμερα διότι δεν γνωρίζουμε ούτε πως είναι αυτή η μπάλα ή ακόμα χειρότερα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. 

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας