Αν το ανθρώπινο μάτι ήταν ψηφιακή κάμερα, πόσα megapixels θα ήταν;

Δείτε ακριβώς το σημείο της παραλίας που θέλετε αν είναι ελεύθερο ή πρέπει να πληρώσετε; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες της εφαρμογής MyCoast.

Ούτε στο όνειρο μας πριν κάποιες δεκαετίες δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα γινόταν να στεκόμαστε σε ένα σημείο παραλίας και θα μπορούσαμε να δούμε στο κινητό μας αν είναι ελεύθερο το σημείο ή δεσμευμένο από κάποια επιχείρηση. 

Πραγματικά νομίζω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, διαφθορά, γνωριμίες(μέσο) και όλων των άλλων διαπλοκών, είναι ο μόνος τρόπος για να λυθούν κάποια από τα προβλήματα της. 

Εκτός από την εφαρμογή με τις αποδείξεις μαϊμού, αυτήν εδώ για τις παραλίες, θα έπρεπε να επεκταθεί και σε πάρα πολλά ακόμα. Δώστε δύναμη στον απλό κόσμο. 

Ας ξεκολλήσουμε από την ανοησία της «ρουφιανιάς». Ρουφιανιά είναι μόνο όταν ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είναι δουλεία μας. Τι κάνει ο γείτονας, με ποιαν τα έχει, που πίνει το βράδυ, πώς κάνει έρωτα και άλλα. Αν έχτισε 51 τετραγωνικά και όχι 50.50 που έλεγε η άδεια. Αυτά είναι ρουφιανιές.

Τα άλλα δεν είναι ρουφανιά αλλά ενδιαφέρον για την κοινωνία, υπευθυνότητα, και γιαυτό, για εμένα, δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιβράβευση διότι χάνεται το νόημα. Κάνω κάτι για να ωφεληθεί η κοινωνία και όχι για να βγάλω κέρδος.

Στην άμεση δημοκρατία του Περικλή, όπου όλοι οι πολίτες συμμετείχαν σε όλες τις λειτουργίες του δήμου, αλίμονο σε αυτούς που δεν τηρούσαν τους νόμους. 

Φυσικά και τους έδιναν εν ψυχρό. Αυτό ήταν και είναι το σωστό, ειδικά εκεί που μας στερούνται ελευθερίες όπως οι παραλίες, η οδική ασφάλεια και άλλα. 

Ειδικά για το τελευταίο πρέπει να γίνει κάτι παρόμοιο. 

Δεν πρέπει να υπάρχει λύπηση για τον κάθε ανόητο που μπορεί να σκορπίσει τον θάνατο επειδή είναι μεθυσμένος ή επειδή κάνει τον καμικάζι.      

Διαβάστε από την σχετική σελίδα του Υπουργείου ΕΔΩ

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας